Avivir | Aloe Vera Face Creme, 50 ml

121 kr

Spara 38kr ( 24% lägre pris!)

Rek. pris: 159 kr
50 ml
  • Alltid Fri frakt!
  • Snabb leverans - order före kl. 15 packas samma dag.
  • Stort sortiment
  • Maila kundservice på info@curapost.se
Beskrivning

Detaljer

    AVIVIR Aloe Vera Face Creme är en mjuk och närande "åldringsbroms" för ansiktet. Med sitt höga innehåll av organisk Aloe vera, stärker krämen hudens försvar, intensifierar fukttillförseln, skyddar och ombygger på en och samma gång. De aktiva substanserna i Aloe veraen förhöjs av ett högt innehåll av värdefulla aminosyror och E-vitamin. Denna komposition ger huden extra skydd mot fria radikaler, vilket kan orsaka irritationer och tidiga tecken på åldrande i huden. Med AVIVIR Aloe Vera Face Creme får du skydd mot vind, väder och förorening.
    AVIVIR Aloe Vera är lämplig för både kvinnor och män, och kan appliceras på alla hudtyper - även de känsliga. Cremen är i en praktiskt tub som ger bättre hållbarhet och gör det lätt att bära med i väskan.
Visste du att ... vår kropp är i grunden skapad för att neutralisera fria radikaler? Huden har ett antioxidantreservlager som den använder när den bekämpar fria radikaler. Tyvärr, på grund av miljövänliga källor till förorening, sol, frost, etc. konsumeras hudens reservlager snabbare än vad den kan mötas. När det händer blir huden mer sårbar mot fria radikaler, som får utrymme att angripa och bryta ner hudens understöttande strukaturer, kollagen och elastin.
Mer information

Mer information

Förpackningsstorlek 50 ml
Ingredienser Aloe Barbadensis Leaf Extract* (Aloe Vera Inner Leaf Gel), Octyldodecyl Myristate, Olus Oil, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Sodium Lauroyl Glutamate, Sodium PCA, Carbomer, Tocopherol, Arginine, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid.
EAN 5708751348000
Certifierade Organ Svanen