Great Earth | B-Complex 50, 90 tab

229 kr
Rek. pris: 229 kr
  • En blandning av tio B-vitaminer
  • Åtta timmars gradvis utsöndring
90 tabletter.
  • Alltid Fri frakt!
  • Snabb leverans - order före kl. 15 packas samma dag.
  • Stort sortiment
  • Maila kundservice på info@curapost.se
Beskrivning

Detaljer

    B-vitaminer är en grupp vattenlösliga vitaminer. Alla B-vitaminer kallas kollektivt för B-komplex. B-komplex vitaminer är aktiva i omvandlingen av kolhydrater till glukos, som kroppen sedan förbränner för att producera energi. Det här är en bra produkt om du är väldigt aktiv, stressar eller utsätter din kropp för hårda påfrestningar och känner att kosten inte räcker till. B-vitaminerna är viktiga för många fysiologiska funktioner i kroppen, nedan beskrivs några av de godkända hälsopåståenden:
    Folsyra, Vitamin B-6 & B-12 bidrar till immunsystemets normala funktion. Vitamin B-6 & B-12 bidrar till normal bildning av röda blodkroppar. Pantotensyra bidrar till normal prestationsförmåga. Folsyra bidrar till normal hjärnfunktion. Biotin bidrar till att bibehålla normal hud och hår. Niacin bidrar till att bibehålla normal hud. Kolin bidrar till normal leverfunktion och Vitamin B-6 bidrar till att reglera hormonaktiviteten. Great Earths B-Complex är uppbyggd som en depåtablett, vilket ger en gradvis utsöndring, absorbtion och kvarhållande av B-vitaminerna under längre tid så att kroppen ska kunna tillgodogöra sig dem på bästa möjliga sätt.
Mer information

Mer information

Förpackningsstorlek 90 tabletter (motsvarar 90 dagars förbrukning).
Dosering & användning 1 tablett dagligen i samband med måltid.
Hälsoinformation Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Ingredienser Fyllnadsmedel (dikalciumfosfat, mikrokristallinisk cellulosa), kolinbitartrat, d-kalciumpantotenat, tiaminmononitrat, inositol, nikotinamid, pyridoxin hcl, riboflavin, klumpförebyggande medel (veg. fettsyror, veg. magnesiumsalt av fettsyror, kiseldioxid), pteroylmonoglutaminsyra, cyanokobalamin, d-biotin, ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, vegetabiliskt glycerol).
Näringsvärde
  Per 1 tablett % av RDI
Vitamin B1 50 mg 4545%
Vitamin B2 50 mg 3571%
Niacin 50 mg NE 313%
Pantotensyra 50 mg 833%
Vitamin B6 25 mg 1786%
VItamin B12 50 µg 2000%
Folsyra 200 µg 100%
Biotin 50 µg 100%
Kolin  50 mg **
Inositol 50 mg **
**DRI-värden (Dagligt Referens Intag) har ej fastställts.
EAN 7350031361353
Certifierade Organ LRQA
Närings-flaggor Ej tillsatt socker