Pharma Nord | Bio-Pycnogenol 90 tab

269 kr

Spara 130kr ( 33% lägre pris!)

Rek. pris: 399 kr
 • Bioflavonoider
 • Patenterat extrakt
 • Gedigen forskning
90 tab
 • Alltid Fri frakt!
 • Snabb leverans - order före kl. 15 packas samma dag.
 • Stort sortiment
 • Maila kundservice på info@curapost.se
Beskrivning

Detaljer

  Pycnogenol är ett patenterat extrakt från barken på den den franska maritima tallen, Pinus pinaster. Tack vare den kemiska strukturen hos procyanidinerna, kan de införlivas i både vattenhaltiga (cytoplastiska) och lipidhaltiga (cellmembran) celler och motverka oxidativ stress. Barken innehåller många olika typer av bioflavonoider, av vilka några är naturligt förekommande antioxidanter. Pycnogenol innehåller också en mängd fruktsyror. Extraktet är standardiserat till 70% (+/-5%) innehåll av aktiva, växtbaserade ämnen.
  Pycnogenol har funnits på marknaden i över 40 år. Ämnet har undersökts i en rad vetenskapliga studier. Pycnogenol har märkts GRAS (Generally Regarded as Safe) av oberoende toxikologiska experter. Detta innebär att det anses vara helt säkert för konsumtion.
Bio-Pycnogenol är ett användbart tillskott för människor som vill öka sitt intag av nyttiga procyanidiner i tablettform. Pycnogenol-extraktet tillverkas av den franska strandtallen, som finns uteslutande i Les Landes de Gascogne, en skog i sydvästra delen av Frankrike. Denna skog är helt orörd och naturlig. Inga bekämpningsmedel eller växtgifter används, och den patenterade utvinningsprocessen inkluderar inte användning av någon form av giftiga lösningsmedel.
Mer information

Mer information

Förpackningsstorlek 90 tabletter (motsvarar 45 dagars förbrukning).
Dosering & användning

Överskrid ej den dagliga dosen.

Hälsoinformation Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Ingredienser Mikrokristallinisk cellulosa, maltodextrin, extrakt från Pinus maritima. Klumpförebyggande medel: trikalciumfosfat, magnesiumsalter av fettsyror. Ytbehandlingsmedel: hydroxipropylmetylcellulosa.
Näringsvärde
Per 1 tablett
Pycnogenol Oligomera proantocyanidiner40 mg
EAN 5709976245303
Närings-flaggor Ej tillsatt socker