Pharma Nord | Bio-Selen+Zink 90 tab

189 kr

Spara 10kr ( 5% lägre pris!)

Rek. pris: 199 kr
  • De viktigaste antioxidanterna
  • Prisvärt antioxidantpreparat
  • Optimerat under 25 års forskning
90 tab
  • Alltid Fri frakt!
  • Snabb leverans - order före kl. 15 packas samma dag.
  • Stort sortiment
  • Maila kundservice på info@curapost.se
Beskrivning

Detaljer

Bio-Selen + Zink innehåller selen, som bidrar till att bibehålla en normal funktion hos immunsystemet och det reproduktiva systemet, samtidigt som det bidrar till en väl fungerande sköldkörtel. Sköldkörteln reglerar cellulär metabolism, som är viktigt för att bibehålla normal kroppsvikt och hormonbalans. Bio-Selen + Zink är det idealiska antioxidantkomplexet, eftersom det innehåller inte bara rent, organiskt selen och zink men även vitamin C och E, som har egenskaper som bidrar till att skydda våra celler från oxidativ stress orsakad av fria radikaler. Dessutom innehåller Bio-Selen + Zink vitamin B6 och vitamin A. Det är känt att marken i vissa delar av världen har låg selenhalt, vilket resulterar i jordbruksproduktion (inklusive kött) med lägre seleninnehåll.

Selenkällan i Bio-Selen + Zink är Pharma Nords patenterade selenjäst som innehåller selenmetionin och mer än 30 olika organiska selenarter för att efterlikna mångfalden selentyper som finns i en varierad kost. SelenoPrecise kan dokumentera att 88,7% av seleninnehållet absorberas i kroppen. Dessutom, är denna allmänt använda selenjäst mycket reproducerbar och därför idealisk för vetenskaplig forskning på grund av behovet av ett tillförlitligt och homogent resultat.

Mer information

Mer information

Förpackningsstorlek 90 tabletter (motsvarar 3 månaders förbrukning).
Dosering & användning

Överskrid ej den dagliga dosen.

Hälsoinformation Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Ingredienser Zink (zinkglukonat), vitamin C (askorbinsyra), mikrokristallinisk cellulosa, selen (SelenoPrecise jäst), vitamin E (D-alfa tokoferyl succinat, vattenlösligt), vitamin A (retinylacetat), hydroxipropylmetylcellulosa, kiseldioxid, talk, vitamin B6 (pyridoxin), zein, magnesiumsalter av fettsyror, järnoxid, titandioxid.
Näringsvärde
  Per 1 tablett % av RDI
Selen (SelenoPrecise) 100 µg 182%
Zink (zink glukonat) 15 mg 150%
Vitamin A 800 µg RE 100%
Vitamin B6 2 mg 143%
Vitamin C 90 mg 113%
Vitamin E 15 mg a-TE 125%
EAN 5709976018303
Närings-flaggor Ej tillsatt socker