Dr. Hauschka | Deodorant Rose, 50 ml

139 kr

Spara 20kr ( 13% lägre pris!)

Rek. pris: 159 kr
50 ml
 • Alltid Fri frakt!
 • Snabb leverans - order före kl. 15 packas samma dag.
 • Stort sortiment
 • Maila kundservice på info@curapost.se
Beskrivning

Detaljer

  Att veta att vi är redo att möta dagens utmaningar med ett leende ger en känsla av lugn och harmoni. I Deodorant Ros använder vi omsorgsfullt kombinerade ingredienser med en milt svetthämmande och vårdande effekt. Rosenvatten ger till exempel en elegant och skir doft samtidigt som en essens av daggkåpa hjälper till att reglera perspirationen. Eterisk rosenolja och jojobaolja av hög kvalitet gör att huden kan se fram emot en alldeles speciell vård. Vår alkoholfattiga roll-on är skonsam mot huden och passar bra till normal och känslig hud. Den verkar harmoniserande och innehåller inte porsammandragande aluminiumklorid. Ger inte fläckar på kläderna.
Tips
  Deodorant Ros passar perfekt till Ros Kroppslotion som utstrålar värme och trygghet. Om man står och går mycket i vardagen rekommenderar vi fotmassage med Dr. Hauschkas uppfriskande Fotcreme och den stärkande energin från Dr. Hauschkas Ben- och Armlotion.
  50 ml
Dr Hauschka är känt för sin unika kvalitet och enastående förmåga att skapa hudvård sprungen ur biodynamiskt eller ekologiskt odlade eller vilda örter och läkeväxter baserad på den gedigna erfarenheten av naturläkemedel, sedan 75 år.
  Dr Hauschka vill tydliggöra sambandet mellan Moder Jord, ett etiskt förhållningssätt och det personliga valet av hudvård. WALAs odlingsprojekt med rosor I Afganistan och Iran, och sheasmörprojektet I Burkina Faso är fantastiska exempel på detta.
Mer information

Mer information

Ingredienser Water/Aqua, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Alcohol, Manihot Utilissima Starch, Glycerin, Zinz Ricinoleate, Ricinus Communis Seed Oil, Glyceryl Caprylate, Rosa Damascena Flower Water, Rosa Damascena Flower Oil, Parfume*, Citronellol*, Linalool*, Geraniol*, Eugenol*, Limonene*, Farnesol*, Citral*, Benzyl Alcohol*, Alchemilla Vulgaris Extract, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Hectorite, Xanthan Gum.*component of natural essential oils EAN 4020829025332
EAN 4020829025332
Certifierade Organ NaTrue
Närings-flaggor Ekologisk