Pharma Nord | Glukosamin 400 mg, 90 kap

129 kr

Spara 20kr ( 13% lägre pris!)

Rek. pris: 149 kr
  • Innehåller glukosaminsulfat
  • Lättsvalda kapslar
90 kap
  • Alltid Fri frakt!
  • Snabb leverans - order före kl. 15 packas samma dag.
  • Stort sortiment
  • Maila kundservice på info@curapost.se
Beskrivning

Detaljer

Glukosamin Pharma Nord 400 mg finns tillgängligt i hälsobutiker och på apotek för lindring av symtom på mild till måttlig artros i knäleden. De kliniska fördelarna med att ta produkten ses vanligtvis inom fyra veckors behandling. Varje kapsel innehåller 400 mg av den aktiva substansen glukosamin, motsvarande 509 mg glukosaminsulfat.
    Under senare år har glukosamin blivit en av de mest använda och rekommenderade behandlingarna för mild till måttlig knäartros hos medelålders och äldre personer. Glukosamin är ett naturligt förekommande ämne som syntetiseras i kroppen och används för att bilda mer komplexa molekyler som krävs för reparation och underhåll av ledbrosket. Hos friska knäleder bildar brosk en skyddande kudde över benändarna. Det är den gradvisa försämringen av denna broskkudde som resulterar i smärta och nedsatt ledfunktion som vanligen ses i samband med artros. Oralt intaget glukosamin absorberas effektivt från magtarmkanalen och stimulerar kroppens brosksyntes, vilket bidrar till att minska utvecklingen av artros.
Detta glukosaminextrakt är fullt spårbart och kan följas ända tillbaka till just det speciella fartyg som fångade räkorna som används för att tillverka batchen - i fall något kvalitetsproblem skulle uppstå. Detta kan dock aldrig påverka den färdiga produkten, eftersom extraktet analyseras noggrant och certifieras innan det når Pharma Nords danska fabrik. Med Glukosamin Pharma Nord är du garanterad högsta kvalitet, renhet och säkerhet - med dokumentation. Det finns andra fördelar med Glukosamin Pharma Nord. Kapslarna är laktosfria och lätta att svälja. Du kan även ta isär dem och hälla innehållet i vätska eller yoghurt. Glukosamin Pharma Nord är utrustat med ett speciellt, lättöppnat lock.
Mer information

Mer information

Förpackningsstorlek 90 kapslar (motsvarar 1 månads förbrukning).
Dosering & användning Får endast användas av barn och ungdomar under 18 år enligt anvisningar från läkare.
Hälsoinformation Detta är ett receptfritt läkemedel - 18 årsgräns. Läs alltid bipacksedeln före användning.
Ingredienser Glukosamin hemisulfat-kaliumklorid-komplex, magnesiumstearat. Kapsel: gelatin. Färgämne: titandioxid.


Näringsvärde & ingredienser
Innehåll1 tablettDRI*
Glukosaminsulfat 2KCL 666 mg -- %
- ger glukosaminsulfat 500 mg -- %
EAN 5709976460300
Närings-flaggor Ej tillsatt socker