MorDHA Omega-3 60 kap

249 kr

Spara 128kr ( 34% lägre pris!)

Rek. pris: 377 kr
60 kap
 • Alltid Fri frakt!
 • Snabb leverans - order före kl. 15 packas samma dag.
 • Stort sortiment
 • Maila kundservice på info@curapost.se
Beskrivning

Detaljer

  Omega-3-fettsyror är livsviktiga för oss. Hjärnan och ögonen har speciellt stort behov av DHA och detta gäller framförallt foster och barn under deras tillväxt. Det är mamman som direkt förmedlar näring till barnet när hon bär det och ammar det och det är viktigt att hon får i sig tillräckligt med näringsämnen för att både tillgodogöra sitt eget behov och barnets.
  MorDHA är ett högkoncentrerat kosttillskott med enbart DHA. Vi är mycket måna om dig och ditt barn, vi renar produkten på ett naturligt sätt från miljögifter och använder inga kemiska lösningsmedel i framställningen. Istället använder vi naturligt CO2, koldioxid, genom den unika processen superkritisk CO2 extraktion. Läs mer om denna metod under ”Varför välja MorEPA Omega-3”.
  MorDHA innehåller också Miradoxan, en balanserad blandning av rosmarin- och tokoferolextrakt som skyddar mot oxidation och gör att produkter behåller sin fräschör.
  Utöver det rekommenderade dagliga intaget för vuxna på 250 mg DHA och EPA behöver gravida och ammande kvinnor dessutom få i sig 200 mg extra DHA per dag för att täcka barnets behov. MorDHA ger dig hela 480 mg DHA per kapsel och täcker väl både ditt eget och ditt barns behov.
Mer information

Mer information

Förpackningsstorlek 60 kapslar
Portioner 60
Dosering & användning För att bibehålla DHA-nivåerna under graviditet och amning, 1 kapsel per dag eller enligt läkares rekommendation.
Hälsoinformation Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Ingredienser Koncentrerad fiskolja från djuphavsfisk (ansjovis, sardin och makrill), fiskgelatin, fukthetsbevarande medel: glycerol, citronolja, Miradoxan (blandning av rosmarin- och tokoferolrika extrakt)
Näringsvärde Innehåll per kapsel:
Koncentrerad fiskolja från djuphavsfisk 800 mg
Omega-3 fettsyror 640 mg
- DHA Dokosahexaensyra 480 mg
- EPA Eikosapentaensyra 104 mg
-Andra Omega-3 fettsyror 56 mg
EAN 5425018611188