Topformula | Osteo Komplex, 60 tab

Kampanj

Ordinarie pris 39 kr

Special Price 19,50 kr

Spara 69kr ( 78% lägre pris!)

Rek. pris: 88 kr
60 tab
  • Alltid Fri frakt!
  • Snabb leverans - order före kl. 15 packas samma dag.
  • Stort sortiment
  • Maila kundservice på info@curapost.se
Beskrivning

Detaljer

Topformula Osteo Komplex är ett kosttillskott för starka ben och benstomme.


Osteo är en version av det grekiska ordet för ben. Topformula Osteo innehåller bland annat D-vitamin som bidrar till att behålla en normal benstomme och normala tänder - Vitamin D. Vitamin D bidrar även till normala kalciumnivåer i blodet, samt immunförsvarets normala funktion. I Sverige är det speciellt vanligt med just D vitamin brist under vintermånaderna då det är mörkt och vintern är lång. D-vitamin är ett vitamin som bildas när solen lyser på oss. D-vitaminet påverkar effekten av hundratals gener i de flesta av kroppens celler. Det kan därmed även påverka hälsan på mängder av sätt.

Topformula Osteo innehåller även kalcium som behövs för benuppbyggnaden (skelettet) och tänderna, nevernas funktion och cellernas och musklernas funktionalitet. Topformula Osteo innehåller även magnesium vilket bland annat finns i sesamfrön, baljväxter, fisk och kött och är bra för skelettet och tänderna. Magnesium är även bra för nervfunktionalitet, leverns funktion, ditt immunförsvar och hormonsystemet.

Topformula Osteo är det ultimata kosttillskottet för dig som vill stärka ditt skelett.Topformula producerar och utvecklar svensktillverkade kosttillskott för alla behov. Kvalitet och säkerhet är ledorden.
Mer information

Mer information

Förpackningsstorlek 60 tab
Portioner 30
Dosering & användning

1 tablett 2 gånger dagligen. Intas i samband med måltid. Överskrid ej den dagliga dosen.

Hälsoinformation Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Ingredienser Dikalciumfosfat, askorbinsyra, magnesiumoxid, fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, sorbitol), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, färgämne titandioxid, talk glycerol), fyllnadsmedel (polyvinylpyrrolidon, tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), natriumborat, fyllnadsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, zinkoxid, klumförebyggande medel (kiseldioxid), kopparsulfat, mangansulfat, kolekalciferol.
Näringsvärde
Innehåll:  2 tabletter DRI*
Bor 3 mg -
Kalcium  400 mg 50%
Koppar 1000 µg 100%
Magnesium 150 mg 40%
Mangan  1 mg 50%
Vitamin C 250 mg 312%
Vitamin D 2,5 µg 50%
Zink 7,5 mg 75%
EAN 7350041250319