Oxytarm 120 tab

235 kr

Spara 63kr ( 21% lägre pris!)

Rek. pris: 298 kr
  • Minskad trötthet och utmattning
  • Normal energiomsättning
120 tab
  • Alltid Fri frakt!
  • Snabb leverans - order före kl. 15 packas samma dag.
  • Stort sortiment
  • Maila kundservice på info@curapost.se
Beskrivning

Detaljer

- Minskad trötthet och utmattning
- Normal energiomsättning
    Ett välfungerande mag- och tarmsystem är A och O för välbefinnandet och för kroppens förmåga att tillgodogöra sig vitaminer, mineraler och andra näringsämnen. Magbesvär i form av trög, lös eller oregelbunden mage är mycket vanliga och kan förorsaka stort obehag för dem som drabbas. Vanliga orskaker till störningar i tarmfunktionen är livsstilsrelaterade med fiberfattig, socker- och fettrik kost samt för lite motion. Andra bidragande orsaker kan vara oregelbundna toalettbesök och stress. OXYTARM innehåller en kombination av magnesiumhydroxid, C-vitamin och citrusbioflavonoider. Hård och trög mage kan bero på att innehållet i tjocktarmen är för torrt. Magnesiums vattenbindande egenskaper gör att tarminnehållet får större volym och blir mjukare. Magnesium spelar roll i en rad enzymsystem, är viktigt för ämnesomsättningen, och bidrar till normal muskelfunktion. Magnesium och C-vitamin bidrar till att minska trötthet och utmattning samt till normal energiomsättning.
Mer information

Mer information

Förpackningsstorlek Förpackning 120 tabletter (motsvarar 2 månaders förbrukning).
Dosering & användning 2 tabletter morgon och kväll (eventuellt 4 på kvällen) i två veckor. Därefter anpassas antalet tabletter efter behov (1-4 om dagen). Tabletterna bör tas på fastande mage.
Rekommenderad dos bör ej överskridas.
Hälsoinformation Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Ingredienser Magnesiumhydroxid, förtjockningsmedel (E460) , askorbinsyra, citrusbioflavonoider, klumpförebyggande medel (E470b), ytbehandlingsmedel (E464, E414, E553b, E570)
Näringsvärde
per 2 tabletter
Magnesium 200 mg200 mg
Vitamin C60 mg
Citrusbioflavonoider50 mg
% av RDI*
Magnesium 200 mg80%
Vitamin C75%
EAN 7042290100780
Närings-flaggor Ej tillsatt socker