Pharbio Omega-3 Forte 132 kap

189 kr

Spara 80kr ( 30% lägre pris!)

Rek. pris: 269 kr
 • Omega-3
 • Räcker med 1-2 kapslar om dagen
 • Noggrant kontrollerat innehåll
132 kap
 • Alltid Fri frakt!
 • Snabb leverans - order före kl. 15 packas samma dag.
 • Stort sortiment
 • Maila kundservice på info@curapost.se
Beskrivning

Detaljer

Pharbio Omega-3 Forte är ett kosttillskott med betydligt större andel omega-3 än de flesta andra fiskoljor som finns på marknaden. Fiskoljan som används är högkoncenterad. Det betyder att andelen omega-3 fettsyror i fiskoljan som ingår i Pharbio Omega-3 Forte är hela 70 % av totala mängden fettsyror. Dessa utgörs främst av de viktiga fettsyrorna EPA, DHA och DPA.

Den höga koncentrationen innebär att du får i dig den omega-3 du behöver endast 1-2 kapslar om dagen.

Kanske är det därför Pharbio Omega-3 används av så många svenskar.

Omega-3 är fleromättade fettsyror som användsbland annat som energi och byggsten i kroppen. Omega-3 fettsyror har positiva effekter på hjärtat, hjärnan, synen och kolesterolnivåerna. Detta beroende på typ av omega-3 fettsyra och dos.

 • Bidrar till hjärtats normala funktion (för kosttillskott gäller minst 250 mg EPA och DHA per dygn).
 • Bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion (för kosttillskott gäller minst 250 mg DHA per dygn).
 • Bidrar till att bibehålla normal synförmåga (för kosttillskott gäller minst 250 mg DHA per dygn).
 • Bidrar till att bibehålla normala kolesterolnivåer i blodet (vid ett dagligt intag av 2 g alfalinolensyra).

Fisken som används i Pharbio Omega-3 Forte fångas utanför Sydamerikas kuster vid Chile och Peru. Vi har full spårbarhet bakåt i tillverkningskedjan, vilket gör det möjligt att spåra fisken ner till respektive fiskebåt och fångstplats. De reningsprocesser som används vid framställningen garanterar en produkt renad från miljögifter och tungmetaller.

Pharbio Omega-3 Forte innehåller högkoncenterad fiskolja i naturlig triglyceridform där 70% av totala mängden fettsyror är omega-3. En hög koncentration har gjorts möjlig genom att ta bort större delen av det mättade fettet som finns i fiskolja. Normalt utgör det mättade fettet ca 20-25 %. Därför innehåller Pharbio Omega-3 Forte en mycket låg halt av mättade fetter (6 %).

Varje kapsel innehåller: 1000 mg högkoncentrerad fiskolja innehållande 630 mg omega-3 fettsyror i naturlig triglyceridform (varav EPA 300 mg, DHA 200 mg och andra omega-3 fettsyror 130 mg).

Förvaras oåtkomligt för barn.

Pharbio Medical International är ett dotterbolag till Cederroth AB, som är ett av Sveriges ledande företag när det gäller kosttillskott och naturläkemedel. Pharbio erbjuder receptfria egenvårdsprodukter, inom bland annat kategorierna sömn, oro och vattenkastningsbesvär. Men det som Pharbio kanske mest är kända för är Omega-3 produkterna som finns för både barn och vuxna.

Mer information

Mer information

Förpackningsstorlek 132 kapslar
Portioner 66 - 132
Dosering & användning 1-2 kapslar per dag. Kapslarna sväljs hela, gärna i samband med måltid. Överskrid ej den dagliga dosen.
Produkten ska förvaras svalt och mörkt.
Hälsoinformation Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Om du äter blodförtunnande medel i form av warfarin (Waran) bör du samråda med din läkare.
Ingredienser Högkoncentrerad [fiskolja], gelatin, fuktighetsbevarande medel (glycerol), antioxidationsmedel (tokoferolkoncentrat), naturlig vaniljarom samt [sojalecitin].
Näringsvärde

 

  Innehåll per 1 kapsel Innehåll per 2 kapslar
Totalt Omega-3 fettsyror* 630 mg 1260 mg
varav EPA** 300 mg 600 mg
varav DHA** 200 mg 400 mg
varav DPA** 30 mg 60 mg
Övriga omega-3 100 mg 200 mg

*i triglyceridform

Förpackning
132 kapslar

 

EAN 7310611008177