Priorin 60 kapslar

295 kr

Spara 124kr ( 30% lägre pris!)

Rek. pris: 419 kr
  • Påverkar endast huvudhåret
  • Kan användas under amning
  • Alltid Fri frakt!
  • Snabb leverans - order före kl. 15 packas samma dag.
  • Stort sortiment
  • Maila kundservice på info@curapost.se
Beskrivning

Detaljer

Priorin är ett kosttillskott som tillför biotin till hårrötterna och bidrar till att bevara ett normalt hår. Priorin innehåller även en kombination av hirsextrakt, vitamin B5 (pantotensyra) och aminosyran L-cystin. Hårrötterna spelar en central roll för hårväxten. Det är här hårcellerna byggs upp och håret får sin färg. Eftersom det är en metabolisk intensiv process för att bevara en normal hårväxt, är en optimal tillförsel av näringsämnen till hårrötterna mycket viktig.
Mer information

Mer information

Förpackningsstorlek Förpackning 60 kapslar (motsvarar 30-60 dagar).
Dosering & användning Om du är allergisk mot något av innehållsämnena skall Priorin inte användas. Kan användas under amning men gravida bör rådfråga läkare/barnmorska innan användning för säkerhets skull.
Hälsoinformation Om du är allergisk mot något av innehållsämnena skall Priorin inte användas. Kan användas under amning men gravida bör rådfråga läkare/barnmorska innan användning för säkerhets skull.
Ingredienser Vetegroddsolja [gluten], hirsextrakt, gelatin (från nötkreatur), fuktighetsbevarande medel (glycerol), förtjockningsmedel (gult bivax), vitaminer, pantotensyra ( i form av kalciumpantotenat), biotin, emulgeringsmedel ([sojalecitin]), aminosyra (cystin), stabiliseringsmedel (magnesiumoxid), färgämnen (järnoxider (brun, röd och gul)), titandioxid, aromer (vanillin, acetanisol).
Näringsvärde

Innehåll per kapsel

 
Biotin  0,1 mg
L-Cystin  3 mg
Hirsextrakt  210 mg
Pantotensyra  13,8 mg
EAN 5705728721606