Priorin | Shampoo, 200 ml

86 kr

Spara 43kr ( 33% lägre pris!)

Rek. pris: 129 kr
200 ml.
  • Alltid Fri frakt!
  • Snabb leverans - order före kl. 15 packas samma dag.
  • Stort sortiment
  • Maila kundservice på info@curapost.se
Beskrivning

Detaljer

Shampo från Priorin.

Priorin shampo är ett stärkande shampo för hår som kanske är skadat som verkligen behöver vård. Självklart kan shampot kombineras med Priorin kapslar för ultimat effekt. Shampot innehåller viktiga ämnen och vitaminer som stärker ditt hår, bland annat B5-Provitamin.

Priorin utvecklades i Schweiz år 1959 från ett behov av att ha hår som mår bra och som förhindrar att håret faller av i perioder. Priorin tillverkas av Bayer. Bayer vet att jordens växande befolkning behöver livskvalitet och hälsa. Bayer är ett innovationsföretag i världsklass med mer än 150 års erfarenhet. Bayer förbättrar människors liv genom att förebygga, lindra och bota sjukdomar. Företaget tror på att utforma lösningar för att hålla inför de största utmaningarna mänskligheten står inför. Att hålla en ledande position på marknaden skapar ett mervärde för kunden och medarbetarna. Bayer jobbar på att vara effektiva och flexibla i sitt framtagande av produkter.
Mer information

Mer information

Dosering & användning

Överskrid ej den dagliga dosen.

Hälsoinformation Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Ingredienser Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Panthenol, Citric Acid, Disodium EDTA, Glycerin, Glycoproteins, Panicum Miliaceum Extract, Parfum, PEG-12 Dimethicone, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Pentylene Glycol, Polyquaternium-10, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Sodium Cocoyl Apple Amino Acids, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Linalool.
EAN 5705728921006