Superfruit | Mandelmjöl 500g

158 kr
Rek. pris: 133,28 kr
500g.
 • Alltid Fri frakt!
 • Snabb leverans - order före kl. 15 packas samma dag.
 • Stort sortiment
 • Maila kundservice på info@curapost.se
Beskrivning

Detaljer

  Superfruits extra fina ekologiska mandelmjöl passer för lågkolhydratdieter som LCHF. Med sin lena och härliga smak gör det underverk i bakning och matlagning
  Superfruits mandelmjöl kommer ifrån södra Spanien där mandlarna odlas ekologiskt av kooperativ. Där har mandelträden vuxit och odlats i århundraden.
  Superfruits extra fina mandelmjöl görs på blancherade mandlar som ger det allra bästa resultatet i bakning och matlagning. Mandelmjölet innehåller mindre än 5g kolhydrater per 100g och är perfekt för LCHF-kost. Utöver ett lågt kolhydratinnehåll så innehåller mandelmjölet 5% kostfiber, mer än 50% fett och nästan 20% protein. Mandlarnas sammansättning ger en bra mättnadskänsla vilket också är viktigt vid lågkolhydratdieter.
  Mandelmjöl är supergott i muffins, pannkakor och kakor som t ex makrons. Du kan också använda mandelmjöl för att panera med. I bakning ersätter du vanligtvis delar av vetemjölet med mandelmjöl och använder mer ägg och vätska.
Mer information

Mer information

Förpackningsstorlek 500 g
Dosering & användning Mandelmjöl är supergott i muffins, pannkakor och kakor som t ex makrons. Du kan också använda mandelmjöl för att panera med. I bakning ersätter du vanligtvis delar av vetemjölet med mandelmjöl och använder mer ägg och vätska.
Hälsoinformation Kan innehålla spår av nötter!
Ingredienser Ekologiskt Mandelmjöl.
Näringsvärde
Näringsvärde: Pr 100g
Energi 2560 kJ / 610 kcal
Fett 55 g
  varav mättat fett 5 g
Kolhydrater 6 g
  varav sockerarter 5 g
Fiber 8 g
Protein 19 g
Salt 0 g
EAN 7350039930926