Superfruit Chlorella Pulver 200g

218 kr

Spara 51kr ( 19% lägre pris!)

Rek. pris: 269 kr
200g.
  • Alltid Fri frakt!
  • Snabb leverans - order före kl. 15 packas samma dag.
  • Stort sortiment
  • Maila kundservice på info@curapost.se
Beskrivning

Detaljer

Namnet chlorella kommer ifrån grekiska “chloros” som betyder grön och “ella” som betyder liten. Chlorella är en grön alg som är full av det fotosyntetiska gröna pigmentet klorofyll. Chlorella är också en bra källa till protein och mineraler. Superfruits chlorellapulver är ekologiskt certifierat. Chlorella innehåller 60% protein. Superfruits chlorella odlas under kontrollerade former och innehåller det gröna pigmentet klorofyll. Chlorella kan användas i smoothies, drycker och matlagning. Börja med att tillsätta 0,5-1 tsk chlorella och öka sedan efterhand mängden till ca 1 msk.

Superfruit är Nordens ledande varumärke inom så kallad supermat, superfood. Det innebär helt enkelt mat som är nyttigt och som har ett högt näringsvärde i jämförelse med vanlig mat. Sedan starten 2007 har Superfruit levererat supermat med bland annat acai, gojibär, chiafrön, hampafrön, incabär, blåbär, guarana, tranbär med mera. Nu finns även undervarumärket Superfruit Super Foods, som är inriktade på nyttiga snacks.

Mer information

Mer information

Dosering & användning

Överskrid ej den dagliga dosen.

Hälsoinformation Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.
EAN 7350039930636
Närings-flaggor Ej tillsatt socker, Ekologisk, Fri från sötningsmedel, Glutenfri, Laktosfri, Mjölkfri, Rawfood, Sockerfri, Vegan, Vegetarisk